CÉGALAPÍTÁS – CÉGMÓDOSÍTÁS – JOGI KÉPVISELET CÉGELJÁRÁS SORÁN


Töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson a „KÜLDÉS” gombra és felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Cégalapítás – cégmódosítás

Cégalapítás és cégmódosítás során számos jogi és adminisztratív feladattal kell szembenézniük az ügyfeleknek. Ügyvédi irodánk profi szolgáltatásokat nyújt a vállalkozások számára, hogy segítsenek a cégalapítási vagy cégmódosítási folyamatok zökkenőmentes lebonyolításában.

Az ügyfelek számára teljes körű jogi tanácsadást nyújtunk a vállalkozások jogi struktúrájának és dokumentációinak kialakításában, beleértve a létesítő okiratok és a kapcsolódó dokumentumok elkészítését, a cégnyilvántartásba történő bejegyzési eljárásokat.

Az ügyvédi irodánk segít az ügyfeleknek a vállalkozások jogi struktúrájának és dokumentációinak módosításában is a változásbejegyzési eljárás keretében.

Az online nyomtatványainkkal és az Irodánk szakértelmével egyszerűen és gyorsan elindíthatja a cégalapítási vagy cégmódosítási folyamatot, és biztos lehet abban, hogy minden jogi és adminisztratív feladatot alaposan ellenőrzünk, kezelünk és végrehajtunk az ügylet sikeres lebonyolítása érdekében.

Bízzon szakértelmünkben és tapasztalatunkban a cégalapítás és cégmódosítás területén, hogy vállalkozása jogilag biztonságban legyen és sikeresen működhessen.

MEGBÍZÁS – ÜGYVÉDI MUNKADÍJ

Az űrlap kitöltését követően felvesszük Önnel e-mailen vagy telefonon a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése és a kapcsolatfelvétel díjmentes.

Az ügyvédi szolgáltatásra (szükséges dokumentumok elkészítése, ellenjegyzése, jogi képviselet ellátása) a konzultációt követően kerül sor. A megbízás során a kapcsolattartás elektronikus úton történik.

A megbízás során a dokumentumok aláírásra elektronikus úton kerül sor (amennyiben az Ügyfelek vonatkozásában az ehhez szükséges technikai feltételek rendelkezésre állnak).

Az ügyvédi munkadíj pontos összegéről a konzultációt követően adunk tájékoztatást.