Online Ügyvéd


Szolgáltatás

Az Online Ügyvéd költséghatékony, gyors és kényelmes ügyvédi szolgáltatás.

Online ügyvédi tanácsadás igénybevétele esetén nincs szükség az ügyvédi irodában történő személyes megjelenésre, így megspórolható az utazásra, illetve parkolásra fordított idő és költség.

A szolgáltatás kedvező díjazás ellenében bárhonnan és bármikor igénybe vehető, e-mail kapcsolattartás esetében még időpont egyeztetésre sincs szükség.

Az Online Ügyvéd ugyanazt a professzionális szolgáltatást nyújtja, mintha személyesen jelenne meg az ügyvédi irodában, az adatainak védelme és a titoktartási kötelezettség az online szolgáltatás esetében is érvényesül.

Szolgáltatás menete

Ön dönti el, hogy telefonos-, virtuális konzultáció keretében vagy pedig e-mailen kívánja igénybe venni a szolgáltatást.

Fontos, hogy a kérdést pontosan, körültekintően, a szükséges információkat rendelkezésre bocsátva tegye fel, ugyanis a rendelkezésre bocsátott információk, és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján kapja meg a jogi állásfoglalást az ügyben.

A Szolgáltatás megindítása mindössze néhány percet vesz igénybe az alábbiak szerint.

A fenti űrlap kitöltése után a „Küldés” gombra történő kattintást követően az Ön által megadott e-mail címen tájékoztatást kap a szolgáltatásról és a tanácsadás díjáról.

Az e-mailben szereplő „Elfogadom” gombra történő kattintás után átirányításra kerül az ügyvédi iroda weboldalára, ahol a számlázási adatok (név, cím) megadását követően a „Kezdés” gombra kattintás szükséges a szolgáltatás indításához.

Telefonos illetve Virtuális Konzultáció esetében felvesszük a kapcsolatot időpont egyeztetése érdekében, E-mail Tanácsadás esetében pedig megküldjük a jogi állásfoglalást az ajánlatban foglaltak szerint.

Virtuális Konzultáció Technikai Feltételek

Amennyiben még nem rendelkezik Skype alkalmazással, úgy kérjük, hogy számítógépére vagy okos eszközére (tablet, mobiltelefon) töltse le a következő link alapján: https://www.skype.com/hu/get-skype/

Az alkalmazás letöltése és használata díjmentes (adatforgalmi díj felmerülhet, így javasoljuk a wifi hálózatra történő csatlakozást) a program használatáról a fenti weboldalon kap bővebb információt.