E-ügyvéd


Szolgáltatás

Az E-ügyvéd költséghatékony, gyors és kényelmes ügyvédi szolgáltatás.

Online ügyvédi tanácsadás igénybevétele esetén nincs szükség az ügyvédi irodában történő személyes megjelenésre, így megspórolható az utazásra, illetve parkolásra fordított idő és költség.

A szolgáltatás kedvező díjazás ellenében bárhonnan és bármikor igénybe vehető.

Az E-ügyvéd ugyanazt a professzionális szolgáltatást nyújtja, mintha személyesen jelenne meg az ügyvédi irodában, az adatainak védelme és a titoktartási kötelezettség az online szolgáltatás esetében is érvényesül.

Szolgáltatás menete

Ön dönti el, hogy e-mail tanácsadás illetve virtuális vagy telefonos konzultáció keretében kívánja igénybe venni a szolgáltatást.

Fontos, hogy a kérdést pontosan, körültekintően, a szükséges információkat rendelkezésre bocsátva tegye fel, ugyanis a rendelkezésre bocsátott információk, és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján kapja meg a jogi állásfoglalást az ügyben.

A Szolgáltatás megindítása mindössze néhány percet vesz igénybe az alábbiak szerint.

A fenti űrlap kitöltése után a „Küldés” gombra történő kattintást követően az Ön által megadott e-mail címen tájékoztatást kap a szolgáltatásról és a tanácsadás díjáról.

Az e-mailben szereplő „Elfogadom” gombra történő kattintás után átirányításra kerül az ügyvédi iroda weboldalára, ahol a számlázási adatok (név, cím) megadását követően a „Kezdés” gombra kattintás szükséges a szolgáltatás megrendeléséhez.

Virtuális Konzultáció Technikai Feltételek

Az Online Konzultációt megelőzően az előzetesen egyeztetett időpontra meghívót kap elektronikus úton az Ügyvédi Iroda részéről, és a meghívóban szereplő linkre történő kattintás útján tud csatlakozni az Online Konzultációhoz.