Bemutatkozás


Üdvözlöm oldalamon!

Dr. Kalocsa Dávid  ügyvéd vagyok. Jogi diplomám az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem 2012-ben cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt ösztöndíj program keretében a németországi Otto Friedrich Universität Bamberg egyetemen folytattam európai uniós jogi és társasági jogi tanulmányokat. A magyar mellett angol és német nyelven beszélek.

Diplomám megszerzése után ügyvédjelöltként dolgoztam. Jelölti éveim során a polgári jog, ezen belül ingatlan- és társasági jog, illetve a büntető jog területen szereztem szakmai tapasztalatot.

A jogi szakvizsgám letételét követően  nyitottam meg ügyvédi irodámat, mely Budapest XII. kerületében található.

Ügyvédként szerzett szaktudásom elsődlegesen az ingatlanjog és a társasági jog, területén, továbbá a polgári peres eljárások során alkalmazom. Munkám során a technika vívmányai igénybevételével-, valamint a gyors és költséghatékony megoldások szem előtt tartásával, a folyamatosan változó jogszabályok figyelemmel kísérésével állok ügyfeleim rendelkezésére.

Ezt az oldalt a Kalocsa Ügyvédi Iroda  tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.  Az oldalon található írásokat szerzői jogi védi, jogosulatlan felhasználásuk tilos.  Az oldalon található tájékoztatások és egyéb szövegek nem minősülnek sem jogi tanácsadásnak, sem pedig árajánlatnak.