ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS ELKÉSZÍTÉSE – JOGI KÉPVISELET A FÖLDHIVATAL ELŐTT


Töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson a „KÜLDÉS” gombra és felvesszük Önnel a kapcsolatot.


iNGATLAN Adásvétel

Az ingatlan adásvétel egy összetett és fontos jogi folyamat, amelyben az ügyfeleknek számos jogi és pénzügyi kérdéssel kell szembenézniük. Ügyvédi irodánk magas színvonalú szolgáltatásokat kínál az ingatlan adásvétel során az ügyfelek számára, hogy garantáljuk az ügylet zökkenőmentes lebonyolítását és az ügyfelek jogainak hatékony védelmét.

Az eljárás kezdetén tájékoztatjuk az ügyfeleinket az ingatlan adásvételhez kapcsolódó jogi kötelezettségekről, jogi szabályokról és a kapcsolódó dokumentumokról.

Az online nyomtatványainkkal egyszerűen és gyorsan elindíthatja az ingatlan adásvételi folyamatot, irodánk teljeskörű elektronikus ügyintézést biztosít.

Bízzon szakértelmünkben és tapasztalatunkban az ingatlan adásvétel területén, hogy biztonságban érezhesse magát az ingatlan vásárlással kapcsolatos jogügylet lebonyolítása során.

MEGBÍZÁS – ÜGYVÉDI MUNKADÍJ

Az űrlap kitöltését követően felvesszük Önnel e-mailen vagy telefonon a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése és a kapcsolatfelvétel díjmentes.

Az ügyvédi szolgáltatásra (szükséges dokumentumok elkészítése, ellenjegyzése, jogi képviselet ellátása) a konzultációt követően kerül sor.

A megbízás során a kapcsolattartás elektronikus úton történik. A megbízás során a dokumentumok aláírásra elektronikus úton kerül sor (amennyiben az Ügyfelek vonatkozásában az ehhez szükséges technikai feltételek rendelkezésre állnak).

Az ügyvédi munkadíj összege a szerződés tárgyának értéke, illetve a feladat ellátátására fordított munkaórák alapján kerül elszámolásra. Az ügyvédi munkadíj pontos összegéről a konzultációt követően adunk tájékoztatást.